Skip to main content

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις; Πάρτε βαθιά ανάσα, έχουμε τις απαντήσεις.

Τί είναι οι ρινικές ταινίες Breathe Right;

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® είναι εύκαμπτες ταινίες σαν ελατήριο, οι οποίες ανασηκώνουν ελαφρά και ανοίγουν τη μύτη/τα ρουθούνια σας, βελτιώνοντας τη ρινική ροή του αέρα, ώστε να αναπνέετε καλύτερα. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® δεν περιέχουν φάρμακα και λειτουργούν ανοίγοντας αμέσως τη μύτη σας για ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση, κάτι που νιώθετε αμέσως.

Είναι οι ρινικές ταινίες Breathe Right® χωρίς φάρμακα;

Ναι! Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® είναι ένας τρόπος ανακούφισης από τη ρινική συμφόρηση χωρίς φάρμακα.

Πού μπορώ να αγοράσω τις ρινικές ταινίες Breathe Right®;

Μπορείτε να αγοράσετε τις ρινικές ταινίες Breathe Right® στα φαρμακεία, on-line φαρμακεία και σε επιλεγμένα super markets.

Πώς λειτουργούν οι ρινικές ταινίες Breathe Right®;

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® είναι μοναδικά σχεδιασμένες με εύκαμπτες ταινίες σαν ελατήριο, που κολλάνε απαλά στην περιοχή ακριβώς πάνω από το άνοιγμα κάθε ρουθουνιού. Καθώς οι ταινίες έχουν την τάση να επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή, ανασηκώνουν ελαφρά τις δύο πλευρές της μύτης, ανοίγοντας αμέσως τη μύτη σας, προσφέροντας ανακούφιση που τη νιώθετε αμέσως.

Πώς πρέπει να εφαρμόσω τις ρινικές ταινίες Breathe Right®;

Χαιρόμαστε που το ρωτάτε! Ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω για την εφαρμογή.

Καθαρίστε την επιδερμίδα
Η κόλλα δεν θα κολλήσει σωστά σε υγρή, λιπαρή ή ενυδατωμένη επιδερμίδα, γι’ αυτό πλύντε και στεγνώστε τη μύτη σας πριν την εφαρμογή.

Το μέγεθος παίζει ρόλο
Πραγματικά. Οι ταινίες μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και επίπεδα ευαισθησίας, καθιστώντας εύκολο τον προσδιορισμός της καλύτερης ταινίας για εσάς.

Η θέση είναι το παν
Τοποθετήστε την πλευρά της ταινίας με την κόλλα ακριβώς επάνω από το σημείο που η μύτη σας φουσκώνει προς τα έξω.

Αναπνεύστε ελεύθερα
Τρίψτε απαλά την ταινία, για να τη στερεώσετε στη μύτη σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Η καλύτερη αναπνοή αρχίζει τώρα.

Για την αφαίρεση
Πλύντε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό για 10 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ανασηκώστε ελαφρά κάθε πλευρά της ταινίας και αφαιρέστε την. Ορίστε!

Πώς ξέρω ποιο μέγεθος ρινικών ταινιών Breathe Right® είναι κατάλληλο για εμένα;

Γενικά, συνιστάται το μικρό μέγεθος για παιδιά (και όλους τους μικροκαμωμένους ανθρώπους!) και το μεσαίο/μεγάλο μέγεθος για τους ενήλικες.

Βρείτε την ιδανική ταινία για εσάς

Μπορώ να κόψω τις ρινικές ταινίες Breathe Right® στη μέση για να ταιριάξουν καλύτερα;

Όχι, κόβοντας τις ρινικές ταινίες Breathe Right® θα καταστρέψετε τη λειτουργικότητα/ακεραιότητα του προϊόντος και, επίσης, ίσως να μη λειτουργήσουν καθόλου. Εάν ψάχνετε μικρότερη ταινία, θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε να αναζητήσετε μια συσκευασία με την ταινία της επιλογής σας σε μικρό μέγεθος;

Ποιοι μπορούν να επωφεληθούν από τα προϊόντα Breathe Right και πότε πρέπει να χρησιμοποιούνται;

Τα οφέλη των ρινικών ταινιών Breathe Right®, όπως περισσότερος αέρας και καλύτερη αναπνοή, δεν περιορίζονται στη ρινική συμφόρηση που προκαλείται από τις εποχικές αλλεργίες ή σε αυτήν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντιθέτως, οι ρινικές ταινίες Breathe Right® μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπνέετε καλύτερα, σχεδόν οπουδήποτε. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® ανοίγουν απαλά τη μύτη, ώστε να νιώθετε τη ροή του αέρα μέσω της μύτης σας πιο εύκολα. Είτε τις χρησιμοποιείτε για γενική υγεία και ευεξία, είτε για χαλάρωση, είτε κατά τη διάρκεια ελαφριάς άσκησης, οι ρινικές ταινίες Breathe Right® σας βοηθούν να αναπνέετε καλύτερα ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς λειτουργούν οι ρινικές ταινίες Breathe Right® κατά της ρινικής συμφόρησης;

Η ρινική συμφόρηση, είτε λόγω κρυολογήματος είτε λόγω αλλεργιών, στενεύει τον ήδη μικρό ρινικό χώρο αναπνοής στη μύτη, δυσκολεύοντας την αναπνοή μέσω της μύτης. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® διευρύνουν τα ρουθούνια βοηθώντας στην ευκολότερη εισπνοή του αέρα και προσφέροντας ανακούφιση που τη νιώθετε αμέσως.

Μπορούν οι ρινικές ταινίες Breathe Right® να βοηθήσουν κατά του ροχαλητού;

Εάν υποφέρετε από ρινική συμφόρηση, βεβαίως! Είναι αποδεδειγμένο ότι οι ρινικές ταινίες Breathe Right® ανακουφίζουν αμέσως από τη ρινική συμφόρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ανοίγοντας τη μύτη σας για περισσότερο αέρα, οι ρινικές ταινίες Breathe Right® προσφέρουν ανακούφιση που μπορείτε να νιώσετε αμέσως και έτσι το ροχαλητό γίνεται απλώς ένα μακρινό, κακό όνειρο.

Εάν υποψιάζεστε ότι το ροχαλητό είναι σύμπτωμα μιας σοβαρής πάθησης, όπως άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου, επισκεφθείτε τον γιατρό σας. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® δεν προορίζονται για την αντιμετώπιση της άπνοιας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Μπορούν πραγματικά οι ρινικές ταινίες Breathe Right® να με βοηθήσουν να κοιμηθώ;

Ναι, πολύ πιθανό! Καλύτερη αναπνοή σημαίνει καλύτερος ύπνος. Ακόμα και οι ανεπαίσθητες αναπνευστικές δυσκολίες μπορεί να οδηγήσουν σε στριφογυρίσματα, άστατο ή διαταραγμένο ύπνο, στο να ξυπνάτε συχνά ή να ξυπνάτε κουρασμένοι. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® ανοίγουν τη μύτη σας, ώστε να εισπνέετε τον αέρα πιο εύκολα.

Πώς λειτουργούν τα προϊόντα Breathe Right στις περιπτώσεις αποκλίνοντος διαφράγματος;

Εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν λόγω αποκλίνοντος διαφράγματος, μια κάμψη του χόνδρου ή του οστού που χωρίζει τα ρουθούνια στο εσωτερικό της μύτης. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν απόφραξη της ροής του αέρα από το ένα ή και τα δύο ρουθούνια, δυσκολίες ύπνου, χρόνια ρινική συμφόρηση και έντονη αναπνοή ή ροχαλητό. Παρόλο που οι ρινικές ταινίες Breathe Right® δεν πρέπει να θεωρούνται εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ρινικής ροής αέρα, επιτρέποντάς σας να εισπνέετε καλύτερα τον αέρα. Και το καλύτερο; Ίσως προσφέρουν ανακούφιση που τη νιώθετε αμέσως.

Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν τις ρινικές ταινίες Breathe Right®;

Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί τις ρινικές ταινίες Breathe Right®! Τα προϊόντα Breathe Right® είναι ασφαλή για ενήλικες και, καθώς δεν περιέχουν φάρμακα, τα μικρότερα μεγέθη είναι κατάλληλα και για παιδιά άνω των 5 ετών. Λοιπόν, χρησιμοποιήστε τις ελεύθερα, όποιος κι αν είστε, όπου κι αν βρίσκεστε!

Ποιοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις ρινικές ταινίες Breathe Right®;

Τα παιδιά κάτω των 5 ετών ή άτομα με αλλεργίες στο λάτεξ, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις ρινικές ταινίες Breathe Right®. Η συσκευασία σφραγίζεται με φυσικό λατέξ από καουτσούκ, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Οι ταινίες κατασκευάζονται με κόλλα ιατρικού τύπου. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε πληγές, ηλιακά εγκαύματα, ερεθισμένη ή τραυματισμένη επιδερμίδα.

Είναι οι ρινικές ταινίες Breathe Right® ασφαλείς για παιδιά;

Ναι, οι ρινικές ταινίες Breathe Right® είναι ασφαλείς για παιδιά άνω των 5 ετών. Προτείνεται η χρήση του μικρού μεγέθους για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο του παιδιού. Προτείνουμε στους γονείς μικρών παιδιών να τα βοηθούν κατά την εφαρμογή ή αφαίρεση των ταινιών.

Εξακολουθείτε να παράγετε ρινικές ταινίες Breathe Right® για παιδιά;

Παρόλο που δεν παράγουμε ειδικές ρινικές ταινίες Breathe Right® για παιδιά, προτείνεται η χρήση των μικρών μεγεθών για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο ενός παιδιού. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® είναι ασφαλείς για παιδιά από 5 χρονών και πάνω (παρόλα αυτά προτείνουμε στους γονείς μικρών παιδιών να τα βοηθούν κατά την εφαρμογή ή αφαίρεση των ταινιών). Δείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής και αφαίρεσης των ρινικών ταινιών Breathe Right®.

Για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιώ τις ρινικές ταινίες Breathe Right®;

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® μπορούν να χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Μην τις χρησιμοποιείτε για περισσότερες από 12 ώρες την ημέρα. Εάν εμφανιστεί εξάνθημα ή δερματικός ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση. Κάθε ταινία προορίζεται για μία μόνο χρήση. Μην εφαρμόζετε ξανά, χρησιμοποιήστε μια νέα ταινία.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αφαίρεσης των ρινικών ταινιών Breathe Right®;

Πλύντε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό για 10 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ανασηκώστε ελαφρά κάθε πλευρά της ταινίας και αφαιρέστε την. Ήπια είναι η λέξη κλειδί εδώ! Αργά και σταθερά για επιτυχία. Μπορείτε να τις αφαιρέσετε κατά τη διάρκεια του ντους.

Θα αφήσει σημάδι στη μύτη μου μετά την αφαίρεση;

Να αφαιρείτε τις ρινικές ταινίες Breathe Right® πάντα ενώ πλένετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό ή όταν είστε στο ντους. Να αφαιρείτε την ταινία πάντα με ήπιο τρόπο.

Ενδέχεται να εμφανιστεί αντίδραση στο σημείο εφαρμογής, όπως ερυθρότητα, ερεθισμός, πόνος, ξεφλούδισμα ή αιμορραγία. Κατά τη χρήση των ρινικών ταινιών μπορεί να εμφανιστούν αντιδράσεις υπερευαισθησίας, όπως εξάνθημα, κνησμός και οίδημα. Εάν εμφανιστεί κάτι από αυτά, σταματήστε τη χρήση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την ίδια ρινική ταινία περισσότερες από μία φορά;

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® προορίζονται για μία μόνο χρήση. Μην τις επαναχρησιμοποιείτε, καθώς η κόλλα δεν είναι σχεδιασμένη για πολλαπλή χρήση. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για περισσότερες από 12 ώρες.

Περιέχουν οι ρινικές ταινίες Breathe Right® λάτεξ;

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® κατασκευάζονται με κόλλα ιατρικού τύπου. Η συσκευασία του προϊόντος περιέχει φυσικό λάτεξ από καουτσούκ, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. Άτομα με αλλεργίες στο λάτεξ δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις ρινικές ταινίες Breathe Right®.

Περιέχουν οι ρινικές ταινίες Breathe Right® γλουτένη;

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® δεν περιέχουν γλουτένη.

Έχουν ημερομηνία λήξης οι ρινικές ταινίες Breathe Right®;

Όλες οι ρινικές ταινίες Breathe Right® έχουν ημερομηνία λήξης, η οποία αναγράφεται στην εξωτερική συσκευασία.

Δεν περιέχουν φάρμακα και είναι ασφαλείς για χρήση με ιατροφαρμακευτική αγωγή

Αναπνέετε καλύτερα, κοιμάστε καλύτερα

Βοηθούν στη μείωση του ροχαλητού για καλύτερο νυχτερινό ύπνο

Κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανακουφίζουν από τη ρινική συμφόρηση

Ανακουφίζουν από τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται λόγω κρυολογήματος

Ανακουφίζουν από τη ρινική συμφόρηση

Αναπνέετε καλύτερα, νιώθετε καλύτερα

Πάρτε περισσότερο αέρα. Η καλύτερη αναπνοή αρχίζει με Εμάς

This site is registered on wpml.org as a development site.